Per 01-01-2017 zijn wij gefuseerd met De Graafschap Dierenartsen en gaan wij onder deze naam verder.
Meer informatie over de fusie vindt u op de website van De Graafschap Dierenartsen.

Praktijk Doesburg: 0313 - 475 162

Ga naar de website

Paarden

Voor diergeneeskundige behandelingen van uw paard(en) kunt u bij ons terecht. Jaarlijkse entingen, gebitsbehandelingen, zieke paarden, kreupelheden en koliekpaarden kunnen wij voor u verzorgen. Ook voeren wij chirurgische ingrepen uit zoals castraties en en kleine operaties. Voor grotere operaties dragen wij uw paard over aan collega's in de grotere paardenklinieken.

Onze behandelingen zullen grotendeels plaatsvinden bij u aan huis. Indien uw paard minder makkelijk te hanteren is hebben wij in Wehl een veilige behandelbox ter beschikking.

Voor het maken van een afspraak op diezelfde dag zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 8.00 -  9.00 uur. Voor overige vragen en medicijnbestellingen zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 18.00 uur. Voor spoedeisende hulp zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Buiten de kantooruren wordt u automatisch met de dienstdoende dierenarts doorverbonden.

Als u op de hoogte wilt blijven van al het nieuws, acties en lezingen, houd u dan op deze website onze rubriek Actueel in de gaten, meldt u aan voor de digitale nieuwsbrief via info@wijdseland.nl of like ons op facebook.